Bedrijfsfinancieringen

De tijd dat banken gemakkelijk een bedrijfsfinanciering verstrekten aan ondernemers in het MKB is niet meer. Door veranderende economische situaties en een onzekere toekomst zijn banken terughoudend geworden met het verstrekken van bedrijfsfinancieringen.
Een jarenlange vertrouwensband met een huisbankier biedt geen garantie meer voor een succesvolle financieringsaanvraag.
Toch is het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering zeker nog mogelijk. Het vraagt alleen om een andere aanpak dan vroeger.

 

Met die andere aanpak kunnen wij je helpen. Of je nu een startende ZZP'er bent van nog geen zes maanden of al jarenlang een eigen onderneming hebt. Wij kunnen in overleg de financieringsaanvraag volledig onderbouwd bij je eigen bank indienen, maar kunnen dit ook bij alle andere financiële instellingen doen. Dit bespreken wij vooraf.

 

Wij hebben goede contacten met alle banken (ING-bank, ABN/Amrobank, Rabobank, SNS-bank), gespecialiseerde financieringsmaatschappijen en crowdfunding platforms.
Daarnaast beschikken wij over een groep private investeerders die kortlopende zakelijke financieringen kunnen verstrekken. 
Dit wordt vaak gedaan voor een periode van 6 maanden tot 2 jaar om daarna door een bank of een financieringsmaatschappij gefinancierd te kunnen worden. 

 

Kortom, wij ontzorgen je van het begin tot het einde van het gehele financieringstraject.

 

Wij zoeken voor je de meest passende financieringsvorm voor je onderneming. Gelijktijdig kijken wij ook naar de bestaande financieringen of er een mogelijkheid bestaat om deze opnieuw te financieren tegen gunstigere voorwaarden en condities. 

 

Wij doen dit tegen gunstige condities en geven op voorhand duidelijk aan wat onze tarieven zijn.
Je hebt achteraf geen verrassingen.
Neem contact met ons op, het eerste oriëntatiegesprek is geheel gratis.