Bedrijfsfinancieringen

De tijd dat banken gemakkelijk een bedrijfsfinanciering verstrekten aan ondernemers in het MKB is niet meer. Door een veranderende economische situatie en een onzekere toekomst zijn banken terughoudend geworden met het verstrekken van bedrijfsfinancieringen. Een jarenlange vertrouwensband met een huisbankier biedt geen garantie meer voor een succesvolle financieringsaanvraag . Toch is het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering zeker nog mogelijk. Het vraagt alleen om een andere aanpak dan vroeger.

 

Met die andere aanpak kunnen wij u helpen. Wij kunnen in overleg met u de financieringsaanvraag volledig onderbouwd bij uw eigen bank indienen, maar kunnen dit ook bij andere financiële instellingen doen. Dit bespreken wij vooraf.

 

Ook kunnen wij uw online financieringsaanvraag voor uw bank geheel verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van het Financieringsportaal.nl.

 

Kortom, wij kunnen u ontzorgen van het begin tot het einde van het financieringsverzoek.

 

Wij zoeken voor u de meest passende financieringsvorm voor uw onderneming. Gelijktijdig kijken wij ook naar de bestaande financieringen of er een mogelijkheid bestaat om deze opnieuw te financieren tegen gunstigere voorwaarden en condities.

 

Wij doen dit tegen gunstige condities en geven op voorhand duidelijk aan wat onze tarieven zijn.
U heeft achteraf geen verrassingen.