Ondernemer in privé

U als ondernemer heeft in privé ook bankzaken te regelen. Wij komen vaak tegen dat MKB ondernemers een andere woning wil kopen of een bestaande woning wil verbouwen, maar niet weten hoeveel hypotheek zij kunnen krijgen.

 

Een financiële instelling wil het inkomen voor uw hypotheek weten. Als MKB ondernemer is dit voor u lastig te bepalen. Zijn dit uw privé onttrekkingen uit de onderneming, uw eigen vermogen of uw bedrijfsresultaat met of zonder fiscale vrijstellingen? Of als u directeur bent van uw eigen onderneming, uw salaris?

 

Aan de hand van de jaarcijfers van uw onderneming en uw aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij een nauwkeurige schatting van uw inkomen maken en hiermee de hoogte van uw (maximale) hypotheek bepalen. U kunt aan de hand van het berekende inkomen verdere privé plannen maken om uw woonwensen te realiseren.

 

Dit doen wij tegen een aantrekkelijk tarief. Daarnaast kunnen wij bemiddelen voor uw hypotheekaanvraag. Wij hebben goede contacten met bekende financiële instellingen en kunnen uw gehele hypotheekaanvraag verzorgen.