Ondernemer in privé

Als ondernemer heb je ook privé bankzaken te regelen. Wij komen vaak tegen dat MKB ondernemers een andere woning wil kopen of een bestaande woning wil verbouwen, maar niet weten hoeveel hypotheek zij kunnen krijgen.

 

Een bank of een financieringsmaatschappij wil het inkomen voor je hypotheek weten. Als MKB ondernemer is dit lastig te bepalen.
Zijn dit je privé onttrekkingen uit de onderneming, je eigen vermogen of je bedrijfsresultaat met of zonder fiscale vrijstellingen?
Of als je directeur bent van je eigen onderneming, je salaris?

 

Aan de hand van de jaarcijfers van je onderneming en je aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij een nauwkeurige schatting van je inkomen maken en hiermee de hoogte van je (maximale) hypotheek bepalen. Je kunt aan de hand van het berekende inkomen verdere privé plannen maken om je woonwensen te realiseren.

 

Wij werken voor je privé hypotheek nauw samen met onafhankelijke zelfstandige hypotheekadviseurs. Zij hebben voldoende ervaring om je een goede hypotheek tegen scherpe tarieven te adviseren. Dit doen wij tegen een aantrekkelijk adviestarief.